Advertisement

Dan Bittman Liliana Stefan - Liliana Ștefan nu a vrut să se mărite cu Dan Bittman - Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la.

Dan Bittman Liliana Stefan - Liliana Ștefan nu a vrut să se mărite cu Dan Bittman - Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la.. Dan bittman și liliana ștefan, colaj foto/ sursa instagram. În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. Dan bittman is the lead singer of the music group, holograf, since 1985. Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți. Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu.

Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor. „din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de. Liliana ștefan a precizat că va reveni cu proiectele sale. Alex (19), patrick (15) şi mark (12). Recent, ea a făcut câteva declarații.

Dan Bittman: A te casatori cu cineva nu e neaparat o ...
Dan Bittman: A te casatori cu cineva nu e neaparat o ... from revistatango.ro
Dan bittman și lil… iti recomandam: Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci, a mărturisit liliana ștefan pe instagra, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei. Dan bittman is the lead singer of the music group, holograf, since 1985. „a venit rândul lui patrick. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman. Dan bittman a anunțat despărțirea de liliana ștefan, iar vestea continuă să fie un adevărat șoc pentru toată lumea. Dan bittman a declarat că ea este femeia vieții lui. Dan bittman a vorbit despre despărțirea de mama celor trei copii ai săi, liliana ștefan, cu care nu mai formează un cuplu de câțiva ani.

Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară.

Pana sa o cunoasca pe liliana, dan. Cei doi au avut motiv de sărbătoare. „a venit rândul lui patrick. Dan bittman a anunțat despărțirea de liliana ștefan, iar vestea continuă să fie un adevărat șoc pentru toată lumea. Dan bittman a vorbit despre despărțirea de mama celor trei copii ai săi, liliana ștefan, cu care nu mai formează un cuplu de câțiva ani. Creare site | creare magazin online. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului. Artistul și mama copiilor săi au decis să o ia pe drumuri separate după 25 de ani iubire. Dan bittman a uimit ieri pe toata lumea, când a declarat ca pâna la finele lui 2012 este posibil sa se însoare cu femeia care îi este credincioasa de 21 de ani, liliana stefan. Dan bittman is the lead singer of the music group, holograf, since 1985. Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți.

Dan bittman și liliana ștefan, despărțire după 25 de ani de relație. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la burlăcie şi să se căsătorească cu liliana ştefan, cu care are o relaţie de 21 de ani şi care este mama celor trei băieţi ai săi, alexandru, de 14 ani, patrick noah de 9 ani şi mark nicolas, care va împlini 6 ani. Ei bine, mai adăugăm încă un cuplu! Creare site | creare magazin online. „a venit rândul lui patrick.

Mita Georgescu a cantat cu copiii lui Dan Bittman
Mita Georgescu a cantat cu copiii lui Dan Bittman from www.replicavedetelor.ro
Ce spune dan bittman despre despărțire, aflați pe spectacola! Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. La sfârșitul lui 2020, dan bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună. Dan bittman şi liliana ştefan au 3 copii. „a venit rândul lui patrick. Cu ea am avut un scop în viața asta. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Iubita lui dan bittman dezvăluie toate secretele de familie, din spatele camerelor!

Ce spune dan bittman despre despărțire, aflați pe spectacola!

Dan bittman a anunțat despărțirea de liliana ștefan, iar vestea continuă să fie un adevărat șoc pentru toată lumea. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman. Pana sa o cunoasca pe liliana, dan. Încântată, partenera lui bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. Liliana ștefan a precizat că va reveni cu proiectele sale. Dan bittman și liliana ștefan, colaj foto/ sursa instagram. Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor. Dan bittman a vorbit despre despărțirea de mama celor trei copii ai săi, liliana ștefan, cu care nu mai formează un cuplu de câțiva ani. Dan bittman și liliana ștefan, despărțire după 25 de ani de relație. Cei doi au avut motiv de sărbătoare. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. Dan bittman a declarat că ea este femeia vieții lui.

Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan. Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară. Iubita lui dan bittman dezvăluie toate secretele de familie, din spatele camerelor! Dan bittman a vorbit despre despărțirea de mama celor trei copii ai săi, liliana ștefan, cu care nu mai formează un cuplu de câțiva ani. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de ...
Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio după 25 de ... from redactia.ro
Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară. Dan bittman a declarat că ea este femeia vieții lui. Dan bittman și liliana ștefan au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. După 25 de ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire. Dan bittman a uimit ieri pe toata lumea, când a declarat ca pâna la finele lui 2012 este posibil sa se însoare cu femeia care îi este credincioasa de 21 de ani, liliana stefan. Artistul a spus în repetate rânduri că niciunul nu a plecat de la ideea că trebuie să se căsătorească pentru a construi ceva. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman.

Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani.

Dan bittman şi liliana ştefan au 3 copii. La 50 de ani, dan bittman ramane unul dintre cei mai carismatici si doriti burlaci din romania. Abia trecut de majorat, alex va lucra cu mama lui la musicalul pe care liliana îl. Creare site | creare magazin online. Ce spune dan bittman despre despărțire, aflați pe spectacola! Dan bittman și liliana ștefan, despărțire după 25 de ani de relație. Artistul și mama copiilor săi au decis să o ia pe drumuri separate după 25 de ani iubire. În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. Solistul de la holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan. Dan bittman și liliana ștefan au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Cel puţin aşa au lăsat impresia ieri, după ce au postat pe paginile de socializare poze cu fiul lor mijlociu, patrick. Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu.

Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la dan bittman. Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară.

Posting Komentar

0 Komentar